La nostra carta

View Sections
Per picar
Entrants
Amanides
Plats freds
Coques
Plats calents
Assortiments
Fondues
Suplements
Les postres
    • Per picar

    • Pa de vidre

      4,00€

    • Cresta de Gall Negre

      2,80€

      farcellets de Gall Negre amb salsa de prunes i pinyons.

    • Patates braves

      6,50€

      daus de patata amb la nostra salsa

    • Patates xips

      2,00€
    • Olives farcides

      2,00€
    • Escopinyes

      8,00€
    • Anxoves

      10,90€

      amb pa de vidre sucat amb tomàquet i oli d’oliva verge extra d’arbequina

    • Ració de formatge

      6,00€
    • Ració de pernil ibèric de gla tallat a ma

      21,00€
    • Taquets de pernil ibèric de gla

      7,00€
    • Entrants

    • Ostra Spéciale Gillardeau

      3,90€

      Ostra dels parcs ostrícoles de  Marennes-Oléron, Normandia i Irlanda

    • Cresta de Gall Negre

      2,80€

      farcellets de Gall Negre amb salsa de prunes i pinyons.

    • Patates braves

      6,50€

      daus de patata amb la nostra salsa

    • Guacamole d'El Convent

      9,40€

      acompanyat amb “nachos casolans

    • Anxoves

      10,90€

      amb pa de vidre sucat amb tomàquet i oli d’oliva verge extra d’arbequina

    • Sardines marinades

      10,90€

      base cruixent, tàrtar de tomàquet amb ceba i alls tendres
      i sardines marinades amb vinagre Forum Chardonnay

    • Ració de pernil ibèric de gla tallat a ma

      21,00€
    • Micuit de foie amb festucs

      16,50€

      foie micuit arrebossat amb festucs, amb torradetes

    • Amanides

    • Xató d'El Convent

      13,40€

      escarola, tonyina, bacallà, olives negres i salsa xató.

    • Amanida de ceps i llagostins

      14,40€

      ceps, llagostins, brots tendres, pètals de tomàquet
      i tomàquet assecat, amb vinagreta de fruits secs

    • Amanida de formatge de cabra

      11,00€

      formatge de cabra, brots tendres, confitura de tomàquet,
      pera i nous, amb vinagreta de fruits del bosc

    • Amanida tabule amb hummus de cigrons

      11,00€

      cous-cous, hortalisses, espècies, panses i hummus de cigrons,
      amb torradetes

    • Amanida de burrata

      15,40€

      burrata, tomàquet natural, alvocat i pinyons torrats,
      amb vinagreta d’alfàbrega

    • Plats freds

    • Ceviche de corball

      17,00€

      corball, ceba morada, cilantre, mango, plàtan i cacauet

    • Carpacció de bacallà

      15,50€

      bacallà sobre llit tomàquet natural i olivada, amb torradetes

    • Carpacció de gambes

      14,20€

      gamba vermella, oli d’oliva i cibulet, amb torradetes

    • Steak tàrtar

      21,50€

      filet vedella cru marinat, amb torradetes

    • Tàrtar de tonyina

      19,50€

      tonyina vermella Balfegó crua, marinada amb torradetes

    • Coques

    • D'escalivada amb botifarra

      11,40€

      base de coca, escalivada i botifarra de pagès

    • De bacó i gorgonzola

      9,85€

      base de coca, ceba i alls tendres, bacó i gorgonzola

    • De ceps i foie

      13,40€

      base de coca, ceba, ceps i foie

    • Plats calents

    • Farcellets de llagostins

      16,40€

      amb salsa de marisc

    • Pota de pop

      20,40€

      pota de pop amb parmentier de sobrassada

    • Entrecot de vedella ecològica del Pirineu

      20,40€

      acompanyat amb patates fregides o amanida

    • Magret d'ànec

      16,40€

      acompanyat amb salsa de curry i mango

    • Bacallà amb salsa roquefort o al ajoarriero

      16,50€
    • Assortiments

    • Assortiment de formatges

      18,00€

      assortiment de cinc formatges de diferent llet i intensitat

    • Fondues

    • Fondue clàssica

      15,40€

      fondue de formatge acompanyada amb pa, fruita i saquets de pasta fresca farcida de pera i formatge frec

      Mínim dues persones, preu per persona

    • Fondue de ceps

      16,50€

      fondue de formatge amb ceps, acompanyada amb pa, fruita i saquets de pasta fresca farcida de pera i formatge fresc

      Mínim dues persones, preu per persona

    • Fondue de gorgonzola

      16,00€

      fondue de formatge amb gorgonzola, acompanyada amb pa, fruita i saquets de pasta fresca farcida de pera i formatge fresc

      Mínim dues persones, preu per persona

    • Fondue de tete de moine

      16,50€

      fondue de formatge amb tete de moine, acompanyada amb pa, fruita i saquets de pasta fresca farcida de pera i formatge fresc

      Mínim dues persones, preu per persona

    • Suplements

    • Pa de vidre

      4,00€

    • Torradetes

      2,00€

    • Pa sense gluten

      3,00€
    • Torradetes sense gluten

      2,00€
    • "Nachos"

      2,50€
    • Ració de pa de llarga fermentació

      1,50€
    • Les postres

    • Tiramisú

      6,00€

      crema de mascarpone, melindros, cafè i cacau en pols

    • Pastís de formatge

      6,00€

      formatge fresc, base de galeta, melmelada de fruits vermells

    • Tatin de poma

      6,00€

      base de pasta de full, poma, gelat de canyella i caramel

    • Brownie

      6,00€

      amb gelat de vainilla i salsa de xocolata

    • Assortiment de catànies i carquinyolis

      4,90€
    • Gelats

      5,90€

      de vainilla, de canyella, de farigola,…

    • Sorbets

      5,90€

      de llimona, de mandarina,…

x