-
-
Per picar
-
Cresta de Gall Negre
2,80€farcellets de Gall Negre amb salsa de prunes i pinyons.
-
Patates xips
2,00€ -
Olives farcides
2,00€ -
Escopinyes
8,00€ -
Ració de formatge
6,00€ -
Ració de pernil ibèric de gla tallat a ma
21,00€ -
Taquets de pernil ibèric de gla
7,00€ -
-
Entrants
-
Ostra Spéciale Gillardeau
3,90€Ostra dels parcs ostrícoles de Marennes-Oléron, Normandia i Irlanda
-
Cresta de Gall Negre
2,80€farcellets de Gall Negre amb salsa de prunes i pinyons.
-
Ració de pernil ibèric de gla tallat a ma
21,00€ -
-
Amanides
-
Xató d'El Convent
13,40€escarola, tonyina, bacallà, olives negres i salsa xató.
-
Amanida de ceps i llagostins
14,40€ceps, llagostins, brots tendres, pètals de tomàquet
i tomàquet assecat, amb vinagreta de fruits secs -
-
Plats freds
-
-
Coques
-
-
Plats calents
-
Entrecot de vedella ecològica del Pirineu
20,40€acompanyat amb patates fregides o amanida
-
Magret d'ànec
16,40€acompanyat amb salsa de curry i mango
-
Bacallà amb salsa roquefort o al ajoarriero
16,50€ -
-
Assortiments
-
-
Fondues
-
-
Suplements
-
Pa sense gluten
3,00€ -
Torradetes sense gluten
2,00€ -
"Nachos"
2,50€ -
Ració de pa de llarga fermentació
1,50€ -
-
Les postres
-
Sorbets
5,90€de llimona, de mandarina,…
-
-
La nostra carta
x